Läkare

Att jobba som konsult innebär att du gör det du är bra på, fast med en helt annan flexibilitet. Du har friheten att välja var du vill jobba och när du vill jobba. Dessutom ger det en unik möjlighet till att utvidga ditt professionella nätverk.

Våra uppdragsgivare finns över hela landet och vi kan alltid hitta något som passar dig och din bakgrund.

Förutom valmöjligheterna erbjuder vi väldigt goda villkor för att du ska känna dig trygg i din roll som konsult.

När du kontaktar oss första gången kommer du bli sammankopplad med en konsultchef som blir din personliga kontakt hos oss. Tillsammans kommer ni gå igenom vad det innebär att jobba som konsult samt våra värderingar och vårt arbetsätt. Vi tror på hög transparens och du får alltid ärliga svar på dina frågor.

Därefter börjar ett nära samarbete där vi följer dig i dina uppdrag och försäkrar ditt välbefinnande.

RentalCare tror på en öppen dialog med både dig och din uppdragsgivare för att se till så alla är nöjda.

Vi ser fram emot din kontakt!

Intresseanmälan

"RentalCare hjälpte mig med kort varsel att hitta ett bra uppdrag enligt mina önskemål. Jag har upplevt ett stort engagemang med god kommunikation och service från dag ett. Jag kan varmt rekommendera RentalCare som en trygg arbetsgivare."

Hanna

Socialsekreterare, barn och ungdomsenheten

"Kontakten gick smidigt och jag fick snabb återkoppling när jag beskrev behovet. RentalCare kunde på mycket kort varsel erbjuda en konsult med den efterfrågade kompetensen. Konsulten har motsvarat alla förväntningar"

Maria

Verksamhetschef, stöd och omsorg