menu
Jag arbetar som
Läkare
Socionom
Sjuksköterska
Stäng

Börja din resa tillsammans med oss

Vi strävar efter att hjälpa dig finna balans i vardagen. Vi blir glada när vi hör om den positiva inverkan vi har för våra konsulter och kunder, och det är detta som driver oss framåt att fortsätta göra skillnad. Vi ser fram emot att välkomna dig till RentalCare.

RentalCare, med dig i fokus

RentalCare grundades 2017 och har idag etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom vård- och omsorgsbemanning. Med över 500 konsulter ute i uppdrag varje vecka – som arbetar på allt från kommun, privata vårdcentraler till offentliga sjukhus – står vi ständigt redo att göra en positiv skillnad. Vi är stolta över våra konsulter och vet vilken nytta de gör för våra kunder. Vår vision är klar: Vi siktar på fortsatt tillväxt och att tillsammans med våra konsulter fortsätta skapa värde och förbättra Sveriges vård- och omsorg.

Vi på RentalCare är där för er när behovet uppstår. Våra konsulter står redo att hjälpa till i de mest utmanande situationerna, vare sig det gäller perioder med hög arbetsbelastning, sjukskrivningar eller föräldraledigheter. Vi ser till att redan ansträngd personal inte belastas ytterligare. Vår ambition är att avlasta både den dagliga personalen och ledningen, och därmed bidra till att vårdens kvalitet och effektivitet upprätthålls på bästa möjliga sätt.

Vår affärsmodell är enkel: att matcha våra bästa konsulter med våra mest passande kunder. Vi sätter höga krav på både konsulter och kunder, eftersom det är vårt ansvar att alla parter trivs i samarbetet.

Är du nyfiken på oss? Vi berättar gärna mer. Kom förbi vårt kontor, eller ring oss. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Vi ser fram emot ett framtida samarbete!

Så söker du till oss
RentalCare är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

Hitta till oss

kartmarkör ikon
Hudiksvallsgatan 8, 113 30 Stockholm
telefon ikon
08-500 775 00
kuvert ikon
info@rental-care.se
Möt våra medarbetare

Läs om livet som konsult

Socionom
Qendresa
Läs om Qndras berättelse om hur det är att jobba som Socionomkonsult.
Sjuksköterska
Carina
Läs om Carinas berättelse om hur det är att jobba som Sjuksköterskekonsult.
Läkare
Michel
Läs om Michels berättelse om hur det är att jobba som Läkarkonsult.
Se alla berättelser
Fyll i intresseanmälan och få svar inom 24 timmar
Var, när och hur önskar du tjänstgöra
Jag samtycker till att RentalCare behandlar mina personuppgifter för att hålla kontakten med mig och för att förmedla lämpliga bemanningsuppdrag mellan mig och RentalCare kunder.